Workshops

Vitaliteit workshops: praktisch, interactief en toegankelijk

Om medewerkers bewust te maken van vitaliteit, geef ik workshops voor zowel leidinggevenden als voor medewerkers. Workshops duren gemiddeld 90 tot 120 minuten. Ze zijn lekker praktisch, interactief en zeer toegankelijk.

Een greep uit de mogelijke workshops die ik geef, lees je hieronder. Uiteraard mogen workshopverzoeken ook worden ingediend 🙂

Workshop: vitaliteit de basis (voeding en slaap)

Wat is vitaliteit eigenlijk? En wat is vitaliteit voor jou? In deze workshop ga ik hier verder op in en duiken we meer in de thema’s voeding en slaap. Op een leuke en inzichtelijke manier gaan we je kennis hierover vergroten. En wellicht, kun je na vandaag zelf al een eerste stap zetten om je eigen vitaliteit te verbeteren.

Workshop: hormonen & vitaliteit

Hormonen zijn de boodschappers in ons lichaam. We hebben er ontelbaar veel in ons lijf met ieder een eigen doel. Ze regelen onze temperatuur, stofwisseling, doorbloeding, zenuwgeleiding, menstruatie, bloedsuikerspiegel, het slaappatroon en nog veel meer vitale functies. Zolang dat goed gaat, zit je lekker in je vel, heb je een gezond gewicht en een prima humeur. Ontstaat hier een disbalans? Dan krijg je vanzelf te maken met allerlei (vage) klachten. In deze workshop krijg je meer inzicht in je hormonen zodat je zelf mogelijke disbalansen kunt voorkomen, of zelfs genezen.

Workshop: Werking van je brein

Hoe zit je brein in elkaar? Waarom maak je minder gezonde keuzes als je moe of gestresst bent? Hoe komt het dat je wilskracht minder is aan het einde van de dag en je kiest voor een bankavond i.p.v. sporten? En, hoe train je je brein om over te gaan tot blijvende gedragsverandering? Je leert dit (en nog meer) tijdens de workshop over de werking van je brein.

Workshop: Jouw brein heeft een doel nodig!

“Laat maar, het lukt toch niet”. Hoe vaak heb je dit gedacht wanneer je een doel voor jezelf gesteld hebt? Groots denken, liever niet! Van grote doelen naar gedragsdoelen die je tot een concreet eindpunt brengen. Dingen afstrepen, routine en kleine stappen, daar houdt jouw brein van. We nemen je mee in de beïnvloeding van jouw brein bij het stellen en behalen van doelen.

Workshop: Jouw hart & vitaliteit – de kracht van je ademhaling

De ademhaling: een heel krachtig instrument om in te zetten bij stress of onrust in je hoofd. Adem halen is gratis en vertelt je precies hoe je je voelt. En, iedereen kan het leren! In deze workshop leer je super simpele technieken om waar je ook bent, je ademhaling zo in te zetten dat je weer helder en rustig in je hoofd wordt. Je leert wat een goede ademhaling eigenlijk is en waarom dit zo belangrijk instrument is om goed te gebruiken. Lekker praktisch en leerzaam!

Wat klanten zeggen:

Ik had al een tijdje last van hormonale schommelingen. Ik sliep onrustig en werd moe wakker, had last van zweetaanvallen, kwam aan en had een opgeblazen gevoel. Ik zat laag in mijn energie en was ook wat sneller geïrriteerd. Ook kon ik lastiger op namen komen en was ik snel afgeleid. Ik had het gevoel dat het "mistig" was in mijn brein. Kristel geeft tips, maar dringt niks op. Ze legt alles goed uit en oordeelt niet. Vooral de vergelijking van de bloedtest bij de start en na 4 maanden werkt erg motiverend. Ik zit nu beter in mijn vel. De mist in mijn brein is opgetrokken. Ik voel me beter in balans. Ik slaap ik een stuk beter en heb geen opgeblazen gevoel meer en ik sta er een stuk positiever in het leven.

Saskia

Als ondernemer wil ik elke dag scherp zijn en het maximale uit mezelf halen. Ik heb de lat best hoog liggen voor mezelf en vraag wellicht ook veel van mijn lichaam. Kristel heeft me dit hele traject begeleidt zodat ik me nog fitter en energieker zou voelen en de kans op ontstekingen nog kleiner zou worden. Dit doet ze met enorm veel kennis en know how, maar ook uit een hele hoge mate van betrokkenheid en met enorm veel enthousiasme. Dit maakt het zo prettig om met haar te schakelen en heeft bij mij geresulteerd in bewezen resultaten waar ik echt super blij mee ben. Eigenlijk zou iedere ondernemer verplicht een afspraak met haar moeten maken. Het brengt je zoveel meer!

Nicole van Wieringen

Kristel Vermeulen Coaching

KVK: 81714998
IBAN: NL50 KNAB 0605 4413 83
BTW: NL 003597997B95

Social media

Contact gegevens

Bezoekadres (op afspraak)

Tilburgseweg 116a01
5051 AK Goirle

Copyright ©2024 Kristel Vermeulen Coaching | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Design: WilgersMedia