1 op 1 Coaching

Individuele leefstijlcoaching voor je medewerkers

Wat als een medewerker weinig focus, energie of daadkracht heeft. Dat hij zich regelmatig ziek meldt en diverse stresssignalen afgeeft. Dat hij snel geïrriteerd is en meer tijd nodig heeft dan anders voor zijn werkzaamheden. Dan is het super waardevol dat er binnen de organisatie coaching trajecten worden aangeboden ter preventie en terugbrengen van verzuim. 

Wat levert werken aan vitaliteit je eigenlijk op?

“Een langdurig zieke medewerker kost ruim anderhalf keer meer dan organisaties denken. Men gaat uit van gemiddeld 143 euro per dag, maar in werkelijkheid kost een zieke medewerker dagelijks 250 euro, oplopend tot maar liefst 400 euro. Daarmee schat 71% van de organisaties de verzuimkosten te laag in.”

Als integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach heb ik ruimschootse ervaring om middels 1 op 1 coaching de medewerker weer in zijn kracht te zetten zodat langdurig verzuim uitblijft.

Met welke coachvragen kunnen medewerkers bij mij terecht?

 • Bij stress gerelateerde klachten, zoals:
  • werk/privé disbalans
  • ongezonde relaties
  • teveel ballen in de lucht
  • groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • moeite met ‘nee’ zeggen
 • Bij overige leefstijl gerelateerde vragen, zoals:
  • fitter en energieker willen voelen
  • moeite met ontspanning
  • afvallen of aankomen (gezond gewicht)
  • hormonale klachten
  • moeite met slapen
  • meer en anders willen bewegen, maar niet weten hoe
  • verbeteren van voedingspatroon
  • te druk in je hoofd
  • belemmerende overtuigingen
  • keuzes durven maken die voor jou belangrijk zijn

Wat klanten zeggen:

Ik had al een tijdje last van hormonale schommelingen. Ik sliep onrustig en werd moe wakker, had last van zweetaanvallen, kwam aan en had een opgeblazen gevoel. Ik zat laag in mijn energie en was ook wat sneller geïrriteerd. Ook kon ik lastiger op namen komen en was ik snel afgeleid. Ik had het gevoel dat het "mistig" was in mijn brein. Kristel geeft tips, maar dringt niks op. Ze legt alles goed uit en oordeelt niet. Vooral de vergelijking van de bloedtest bij de start en na 4 maanden werkt erg motiverend. Ik zit nu beter in mijn vel. De mist in mijn brein is opgetrokken. Ik voel me beter in balans. Ik slaap ik een stuk beter en heb geen opgeblazen gevoel meer en ik sta er een stuk positiever in het leven.

Saskia

Als ondernemer wil ik elke dag scherp zijn en het maximale uit mezelf halen. Ik heb de lat best hoog liggen voor mezelf en vraag wellicht ook veel van mijn lichaam. Kristel heeft me dit hele traject begeleidt zodat ik me nog fitter en energieker zou voelen en de kans op ontstekingen nog kleiner zou worden. Dit doet ze met enorm veel kennis en know how, maar ook uit een hele hoge mate van betrokkenheid en met enorm veel enthousiasme. Dit maakt het zo prettig om met haar te schakelen en heeft bij mij geresulteerd in bewezen resultaten waar ik echt super blij mee ben. Eigenlijk zou iedere ondernemer verplicht een afspraak met haar moeten maken. Het brengt je zoveel meer!

Nicole van Wieringen

Kristel Vermeulen Coaching

KVK: 81714998
IBAN: NL50 KNAB 0605 4413 83
BTW: NL 003597997B95

Social media

Contact gegevens

Bezoekadres (op afspraak)

Tilburgseweg 116a01
5051 AK Goirle

Copyright ©2024 Kristel Vermeulen Coaching | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Design: WilgersMedia