Over mij

Welkom!

Dat jij hier nu op mijn pagina belandt, is geen toeval. Ik geloof erin dat alles at divine time op je pad wordt gezet. Zo sta ik in het leven als mens, maar ook binnen mijn werkveld als vitaliteitscoach.

Mijn missie als coach

Ik ben er voor jou als je mijn missie omarmt dat je zelf aan zoveel vitale knoppen kunt draaien om gezonder te worden én te blijven.

Met een ontzettende bevlogenheid en ruimschootse achtergrond en ervaring binnen de wereld van de vitaliteit, ga ik je uitleggen, laten zien en ervaren hoe jij zelf weer back on track komt. Dat jij dus met de juiste kennis, die past in jouw huidige leefstijl, zo mega veel kunt doen om gezond oud te worden en te blijven.

We zijn hier op de wereld om te genieten, toch?

Waarom ik doe wat ik doe?

Mijn gezondheidsreis en tevens passie voor het vak is jaren geleden al gestart. En nu komt voor mij alles bij elkaar. Mijn ruimschootse ervaring in de sportwereld, mijn werk als integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach, mijn functie als Adviseur Vitaliteit binnen bedrijven, mijn struggle als ondernemende mama die ooit de lat zo hoog legde met de nodige gevolgen van dien en mijn kids met uitdagende voedselintoleranties. Alles vanuit mijn koker aan ervaring en opleidingen, zet ik in om jou zo goed mogelijk te begeleiden om nog energieker, zonder mentale en fysieke klachten en met plezier weer het dagelijkse leven te kunnen aangaan.

Naast mensen met fysieke en mentale klachten, ben ik er ook voor mensen die simpelweg gezondheid hoog in het vaandel hebben staan, zoals o.a. (top)sporters die de punten op de i willen zetten om toch nog beter te kunnen functioneren in het dagelijks leven en op het sportveld.

Mijn kennis, maar vooral de oplossingen, gun ik jou ook en mag de wereld in. Ik mag opstaan, zeg ik altijd! En dat doe ik nu. Dus, dat jij mij gevonden hebt, is een teken voor jezelf. Neem gerust een contact met mij op om te kijken of we een match zijn.

Liefs, Kristel

Mijn opleidingen

Wat klanten zeggen:

Ik zat zeer slecht in mijn vel toen ik bij Kristel kwam. Ik had weinig energie, terwijl ik normaal een energiek persoon ben. Kristel gaf mij rust in het herstelproces door haar kalmte en kennis. Ik kon daardoor beter accepteren dat mijn herstel tijd zal gaan kosten. 5 maanden later merk ik dat ik mezelf weer kan motiveren en ik mijn energie weer terug heb.

Jurryt Smid

Vanwege een pittige privé-situatie, wat voor veel stress en slapeloze nachten zorgde, was ik op zoek naar een helpende hand en zo kwam ik bij Kristel uit. Het was heel fijn om met Kristel hierover te praten en ze heeft me goeie tips & tricks gegeven, waar ik direct mee aan de slag kon. Ik merk nu al een heel groot verschil in het slapen, dat gaat een stuk beter! Echt heel blij mee!

Monique Verhagen

Podcasts

Kristel Vermeulen Coaching

KVK: 81714998
IBAN: NL50 KNAB 0605 4413 83
BTW: NL 003597997B95

Social media

Contact gegevens

Bezoekadres (op afspraak)

Tilburgseweg 116a01
5051 AK Goirle

Copyright ©2024 Kristel Vermeulen Coaching | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Design: WilgersMedia