Adviseur Vitaliteit

Een concreet passend vitaliteitsplan voor je organisatie!

Het belang van fitte medewerkers voor een organisatie is enorm. Want als je mensen goed in hun vel zitten, met energie de dag starten en tevreden naar huis gaan, dan heeft dat vele positieve effecten voor de organisatie. Denk aan minder ziekteverzuim en een verhoogde productiviteit. Maar hoe pak je nu zoiets aan, als er dagelijks al zoveel andere prioriteiten en werkzaamheden op je bordje liggen? Een bevlogen HR collega wil deze taken wellicht wel oppakken, maar mist ook de inhoudelijke expertise om dit goed te organiseren. Ook wil je dat het een structureel onderdeel binnen je organisatie wordt en dat het écht gaat leven onder je medewerkers, toch? Vitaliteit is namelijk echt meer dan een schaal appels op kantoor zetten of zo nu en dan een sportlesje door een enthousiaste collega. Hoe leuk dat natuurlijk ook is.

Ik snap de uitdaging. Als Adviseur Vitaliteit ga ik graag voor je aan de slag. Ik werk lekker praktisch en maak na het ophalen van de behoeftes en mogelijkheden een concreet vitaliteitsplan waar medewerkers ook daadwerkelijk aan willen meedoen! Een plan dat ik mee uitrol, zodat het uiteindelijk structureel in heel de organisatie gedragen en geleefd gaat worden.

Wat levert werken aan vitaliteit je eigenlijk op?

01

TNO-onderzoek laat zien dan 37 procent van de werknemers werkstress als reden geeft voor verzuim.

02

42 procent van alle werknemers vindt dat er maatregelen nodig zijn tegen werkstress. Een zieke medewerker kost gemiddeld zo’n   € 325,00 per dag.

03

Medewerkers met een burnout zijn gemiddeld 3 maanden (of meer) uit de running. Dit is een kostenpost van minimaal € 30.000.

Kristel Vermeulen Coaching

KVK: 81714998
IBAN: NL50 KNAB 0605 4413 83
BTW: NL 003597997B95

Social media

Contact gegevens

Bezoekadres (op afspraak)

Tilburgseweg 116a01
5051 AK Goirle

Copyright ©2024 Kristel Vermeulen Coaching | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Design: WilgersMedia