Coaching Particulieren

Ik werk middels meten = weten. We starten met een droge bloedtest (vingerprikje) die opgestuurd wordt naar het onafhankelijke testlab Vitas in Oslo (Noorwegen). Het testrapport bespreek ik uitgebreid met je door en ik adviseer je op gezondheidsproducten en leefstijl. Dit alles is vanuit de medische wetenschap ontwikkeld en goedgekeurd.  Bovengenoemde klachten hebben alles te maken hebben met een disbalans van jouw cellen. En jij kunt dit herstellen. Zonder medicatie! Dat is toch fantastisch? Lees vooral de reviews op mijn website van mijn klanten.

De ervaringen binnen mijn eigen gezin gaven mij de doorslag…

Mijn passie en drive is zó enorm groot omdat ik deze werkwijze na mijn eigen test ook binnen mijn eigen gezin heb mogen ondervinden. Zo werd er bij één van mijn kinderen een medicijn voorgeschreven waar ik liever niet mee wilde starten. Het enige wat ik dacht, nu mag ik op zoek gaan naar een manier waarop ik mijn kind mag gaan helpen via natuurlijke wegen. En dat deed ik. Binnen 1 week werd er weer goed geslapen, werden de gelukshormonen weer aangemaakt, en kreeg ik zelfs vanuit school de reactie dat er verbeteringen zichtbaar zijn.

En dat gun ik jou ook! Dit moet wat mij betreft de wereld in.

Wat klanten zeggen:

Tijdens mijn energiedip ontmoette ik Kristel en dat was precies wat ik op dát moment nodig had. In Kristels woorden: 'aan welke knoppen kunnen we draaien?'  Met een heel helder verhaal i.c.m. leefstijltips, hebben we gekeken naar haalbare doelen. Een hele mooie combinatie van kennis, open minded, motivatie en stimulans.

Pascale van Gerwen

De onbevangenheid waarmee je de gesprekken voert. Dat maakt dat je je snel vertrouwd voelt bij jou en je jouw tips en sturing serieus neemt. Het levert mij een dosis zelfvertrouwen, gevoel van regie over je leven en praktische handvaten om hier ook actief iets mee te doen.

Gerbert Piek

Kristel Vermeulen Coaching

KVK: 81714998
IBAN: NL50 KNAB 0605 4413 83
BTW: NL 003597997B95

Social media

Contact gegevens

Bezoekadres (op afspraak)

Tilburgseweg 116a01
5051 AK Goirle

Copyright ©2024 Kristel Vermeulen Coaching | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Design: WilgersMedia