Klantreviews

"Gisteren een fijne terugkoppeling gehad van Kristel Vermeulen op mijn voedingsdagboek. Vandaag de eerste stapjes gezet, niet makkelijk om jarenlange patronen te doorbreken. Zeker niet met pubers die lekker brownie taart gaan bakken. Maar het begin is gemaakt. En... het hoeft niet direct perfect (ook dat is lastig voor een ambitieuze moeder)."


M. Staals

"Al een aantal jaren vond ik, dat ik wel een paar kilo kon missen. Het werd tijd om actie te ondernemen, dus toen Kristel begon als leefstijl- en vitaliteitscoach klopte ik bij haar aan. Kristel heeft me inzicht gegeven in mijn eetpatroon, verdeling van eiwitten, vetten en koolhydraten en het maken van juiste keuzes. In het begin was ik wat sceptisch over het eten van vooral meer vetten, maar met enkele kleine aanpassingen, dus absoluut geen dieetgevoel, zo ervaar ik het in ieder geval, ben ik nu goed op weg en ben ik al ruim 6 kilo verloren. Bij Kristel aankloppen was voor mij de juiste stap. Zij gaf me inzicht en een stok achter de deur!"


M. de Groot

"Ik dacht vaak niet na over bepaalde dingen, ik keek niet echt naar mijn eigen reflectie. En ik had weinig structuur in mijn leven, deed altijd gewoon waar ik zin in had of juist weinig aandacht aan mezelf geven. Ik had behoefte aan structuur en zelfreflectie. Omdat ik goede recensies over Kristel heb gehoord, ben ik bij haar terecht gekomen. Zij liet mij verder kijken dan waar ik stond, op verschillende manieren heeft ze geprobeerd om mij verder te helpen. Een soort muur waar ik altijd tegenaan keek, is nu opengebroken en ik heb veel meer opties in mijn leefstijl kunnen aanpassen. Een bepaalde structuur heb ik erdoor gekregen en dat vind ik erg fijn. Het coachtraject verliep heel natuurlijk, Kristel geeft me veel vertrouwen mee en ik voel mij er helemaal op mijn gemak bij. Ook dat ik haar altijd kan bereiken en snel feedback krijg. Ik merk dat ik nu een gezondere structuur heb opgebouwd, waardoor ik de dag beter indeel. Ook heb ik inzichten gekregen over mezelf, waar ik voorheen niet opkwam. Ik zit nu beter in mijn vel omdat ik nu weet wat bij mij past en wat niet."


A. Pauly

"Voordat ik het coachtraject met Kristel aanging, was mijn energielevel regelmatig erg laag. Ik wilde dit graag veranderen, maar wist niet waar ik moest beginnen. Ik kende Kristel al en wist dat ze een goede kijk op vitaliteit had. Toen ik hoorde dat ze mensen ging coachen op dit gebied, was ik overtuigt dat ze mij ook kon helpen. Ik heb nu meer inzicht over voeding en het effect daarvan op de gezondheid, met daarbij handige praktische handvatten om hier iets mee te doen. In het coachtraject is er een goede combinatie van persoonlijke en professionele begeleiding. Je voelt je echt op je gemak bij Kristel. Daardoor heb ik een bewustere kijk op voeding gekregen en heb ik meer energie in de loop van de dag en motivatie om hierin te groeien."


G. Piek

"Met twee jonge kinderen, een hond en een eigen bedrijf kan het leven soms best hectisch zijn. Goed en gezond eten vind ik belangrijk, maar hierdoor wel lastig. Ik zocht wat praktische handvatten om meer complexe koolhydraten/eiwitten en gezonde vetten binnen te krijgen. Mijn achterliggende doel was dat ik hierdoor wat langer een verzadigd gevoel had, voldoende voedingsstoffen binnenkreeg en daardoor de hele dag energie had. Daarnaast wilde ik leren hoe ik meer tijd voor mezelf in kon plannen. Ik ken Kristel al een tijd en ze is altijd erg enthousiast, sportief en gedreven. Ze heeft veel kennis en ervaring op het gebied van vitaliteit, voeding en sport. Daarnaast is Kristel een heel toegankelijk persoon met wie je fijn kunt praten. Kortom: ik twijfelde niet lang toen ik iemand zocht die mij met mijn zoekvraag kon helpen! In enkele fijne sessies zijn we gekomen tot heldere adviezen, concrete stappen, lekkere recepten en handige tips. Kristel neemt ├ęcht de tijd voor je. Ze is gedreven en helpt je (ook tussentijds) met al je vragen. Ze houdt hierbij zicht op het grote geheel en brengt haar advies altijd terug naar concrete stappen, waardoor haar adviezen ook direct toepasbaar zijn. Mijn eetschema heb ik aangepast en meer structuur in mijn leven gebracht. Hierdoor eet ik niet alleen (nog) gezonder, maar heb ik ook meer energie en overzicht. En daardoor ook weer meer tijd voor mezelf."


M. Bertens

"Ik had vooral behoefte aan structuur en tevens de wens om mijn angst van de weegschaal weg te nemen. De focus moest beetje van de weegschaal af, en Kristel liet mij inzien dat geluk niet afhangt van de stand van de weegschaal. Als oud- topsporter en top sportcoach en huidig manager van een bedrijf, ben ik in staat bijna iedereen te coachen behalve mezelf. Bij Kristel vind ik de rust en zij is degene die mij het zetje kan geven en aan wie ik de regie kan overlaten. Vooral het luisterende oor is erg fijn. Wat doe je nu, waar zitten de verbeterpunten en vervolgens kijken hoe we het aan gaan pakken! De coachgesprekken zijn ongedwongen zonder met een vinger te wijzen van doe dit, doe dat etc. Kristel kijkt rustig naar oplossingen en tracht stap voor stap naar het resultaat te komen. Ik ervaar nu veel meer rust en heb minder angst voor de weegschaal."