Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Je maakt een afspraak door een mail te sturen naar info@kristelvermeulencoaching.nl. Bellen kan ook via 06 555 22 701. Als ik de telefoon niet aanneem, spreek dan je naam en contactgevens in en laat me weten wanneer ik je kan terugbellen. Uiteraard neem ik z.s.m. contact met je op.
Een coachtraject duurt gemiddeld 3 maanden. Afhankelijk van de vraag zijn minder of meer gesprekken mogelijk.
Je kunt een afspraak maken voor een eenmalig coachgesprek. Een groot aantal cliënten vindt het prettig om na de afronding van het coachtraject, losse consulten te volgen. Ook als je een specifieke vraag wilt onderzoeken, of alleen aanscherping wil op je voedingspatroon dan kan een eenmalig coachgesprek zicht geven op wat je wilt.
De gesprekken vinden ongeveer één keer per 2 tot 3 weken plaats.
De coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk plaats (Goirle) en/of gewenst in de bossen. Maar ik bied ook online trajecten aan dus dan ben je gewoon lekker thuis!
Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden verzet. Bij annulering binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd.
Uiteraard. Ik maak graag een afspraak met je om kennis te maken. We plannen dan een afspraak van 30 minuten en bespreken je hulpvraag. Dit verloopt online.
Sinds januari 2019 worden er specifieke leefstijl interventies vergoed vanuit de basisverzekering bij alle zorgverzekeraars. Op dit moment zijn dit alleen interventies die betrekking hebben op patiënten met obesitas en die door een huisarts of praktijkondersteuner worden doorverwezen naar een integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach. Ook zien we dat steeds meer werkgevers de coaching sessies van werknemers vergoeden. In het bedrijfsleven is dat al lange tijd gebruikelijk en we zien het ook steeds meer in het onderwijs, de overheid en de zorg. Werkgevers die collectief verzekerd zijn bij Zilveren Kruis Achmea (Present Pakket) kunnen ook een deel vergoed krijgen. Raadpleeg bij twijfel je eigen verzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden.
Het bedrag mag je in één keer betalen of uitspreiden over de drie maanden.
Jazeker! Ik hanteer de richtlijnen van het RIVM. Het waarborgen van de veiligheid en de gezondheid van jou en mij staat altijd voorop.