Coachtraject Let's get online!

KVC coachtraject Let's get online!

Wil je jouw voeding, slaap en/of beweegpatroon op orde? Wil je je energieker voelen, eventueel wat kilootjes kwijt, weer goed en uitgerust wakker worden en het rustiger in je hoofd ervaren? Zie je door de bomen het bos niet meer rondom gezondheid? Want er wordt zoveel gezegd en wat moet ik nu geloven? Wil je wegblijven van een dieet en streng leefstijl protocol, maar echt een traject aangaan dat zo fijn en natuurlijk voelt, dat je dit voor de rest van je leven wilt continueren? Dat je ook simpelweg in je gezinssituatie kan integreren? Dat kan! Je wordt gewoon vanuit je eigen huis gecoacht. Op het moment dat de kinderen naar school zijn of lekker op bed liggen. Als manlief is tennissen óf op je werk tussen twee afspraken door. Spreekt jou dit aan? Dan is dit online coachtraject iets voor jou. Makkelijker en leuker wordt het niet.

 

Praktisch. Wat krijg je?


 • Online kennismakingsgesprek (30 minuten)
 • We bespreken waar je tegenaan loopt. Waar lig je snachts wakker van? En wanneer is het coachtraject voor jou geslaagd? Hoe werk ik als coach en voelt dat goed voor je? En. Mega belangrijk. Hebben we een klik?

 • Online 4 coachsessies (60 minuten)
 • N.a.v. het door jou ingevulde intakeformulier én voedingsdagboek, halen we de hulpvraag(en) naar boven en maak ik samen met jou een plan hoe we dit gaan tacklen. Een duidelijke stip op de horizon zetten.

 • WhatsApp ondersteuning (heel het coachtraject lang!)
 • Heb je tussen de coachgesprekken door vragen, moet ik je even weer op het juiste spoor brengen, loop je ergens tegenaan, wil je een boost aan motivatie of gewoon een luisterend (app)oor, dan kun je mij hiervoor appen.

Klik op de onderstaande button om direct een kennismakingsgesprek te plannen!

IK WIL DIRECT STARTEN!
Let's do this!

Rust in je hoofd

Duur: +/- 3 maanden

€375

 • Kennismaking
 • Intakegesprek
 • 4 coachsessies
Direct aanmelden
Let's work together!

Energieke moeder én collega

Duur: +/- 3 maanden

€550 excl. btw

 • Kennismaking
 • Intakegesprek
 • 4 coachsessies
 • Vele werkgevers hebben hier budget voor. Dit tarief is daarom excl btw en excl. reiskosten. Bespreek de mogelijkheden op je werk hiervoor!
Direct aanmelden
Let's get online!

Online jouw leefstijl doelen bereiken

Duur: +/- 3 maanden

€350

 • Kennismaking
 • Intakegesprek
 • 4 coachsessies
 • WhatsApp ondersteuning
Direct aanmelden

Veelgestelde vragen

Je maakt een afspraak door een mail te sturen naar info@kristelvermeulencoaching.nl. Bellen kan ook via 06 555 22 701. Als ik de telefoon niet aanneem, spreek dan je naam en contactgevens in en laat me weten wanneer ik je kan terugbellen. Uiteraard neem ik z.s.m. contact met je op.

Een coachtraject duurt gemiddeld 3 maanden. Afhankelijk van de vraag zijn minder of meer gesprekken mogelijk.

Je kunt een afspraak maken voor een eenmalig coachgesprek. Een groot aantal cliënten vindt het prettig om na de afronding van het coachtraject, losse consulten te volgen. Ook als je een specifieke vraag wilt onderzoeken, of alleen aanscherping wil op je voedingspatroon dan kan een eenmalig coachgesprek zicht geven op wat je wilt.

De gesprekken vinden ongeveer één keer per 2 tot 3 weken plaats.

De coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk plaats (Goirle) en/of gewenst in de bossen. Maar ik bied ook online trajecten aan dus dan ben je gewoon lekker thuis!

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden verzet. Bij annulering binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd.

Uiteraard. Ik maak graag een afspraak met je om kennis te maken. We plannen dan een afspraak van 30 minuten en bespreken je hulpvraag. Dit verloopt online.

Sinds januari 2019 worden er specifieke leefstijl interventies vergoed vanuit de basisverzekering bij alle zorgverzekeraars. Op dit moment zijn dit alleen interventies die betrekking hebben op patiënten met obesitas en die door een huisarts of praktijkondersteuner worden doorverwezen naar een integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach. Ook zien we dat steeds meer werkgevers de coaching sessies van werknemers vergoeden. In het bedrijfsleven is dat al lange tijd gebruikelijk en we zien het ook steeds meer in het onderwijs, de overheid en de zorg. Werkgevers die collectief verzekerd zijn bij Zilveren Kruis Achmea (Present Pakket) kunnen ook een deel vergoed krijgen. Raadpleeg bij twijfel je eigen verzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden.

Het bedrag mag je in één keer betalen of uitspreiden over de drie maanden.

Jazeker! Ik hanteer de richtlijnen van het RIVM. Het waarborgen van de veiligheid en de gezondheid van jou en mij staat altijd voorop.