Coachtraject Let's work together!

KVC coachtraject Let's work together!

Ervaar je vooral stress door of op je werk, dan is dit coachtraject voor jou. Want voel je je aan het eind van de werkdag vaak moe en futloos? Doe jij nog wel het werk waar je blij van wordt? En. Past het werk nog bij wie je nú als persoon bent? Werkgeluk én een blije mama én voldoende eigen tijd ervaren én je niet uitgeblust voelen aan het einde van de dag. Dat is heel goed mogelijk samen. Als jij je grenzen weet aan te geven, je jouw hoge eisen zelf inziet en verandert, je voldoende momenten inbouwt waar je blij van wordt én je precies weet hoe je jezelf hierin tot nu toe saboteert… Ik begeleid je heel graag in dit proces. Want ik ben daar ook geweest. Ik weet wat je doormaakt. Samen gaan we op pad om dit voor jou in kaart te brengen zodat je weer met volle energie en levenslust je dag ingaat!

Praktisch. Wat krijg je?


 • Online kennismakingsgesprek (30 minuten)
 • We bespreken waar je tegenaan loopt. Waar lig je snachts wakker van? En wanneer is het coachtraject voor jou geslaagd? Hoe werk ik als coach en voelt dat goed voor je? En. Mega belangrijk. Hebben we een klik? Dit gesprek kan – indien gewenst - plaatsvinden samen met je leidinggevende.

 • Intakegesprek 1 op 1 (60 minuten)
 • N.a.v. het door jou ingevulde intakeformulier, halen we de hulpvraag(en) naar boven en maak ik samen met jou een plan hoe we dit gaan tacklen. Een duidelijke stip op de horizon zetten.

 • 4 coachsessies 1 op 1 of online (60 minuten)
 • Deze sessies vinden in overleg wandelend plaats in de omgeving van je werk (indien je werk niet verder dan 30 km van Goirle). Of in mijn praktijk thuis (Goirle). Indien je verder dan 30 km van mij vandaan woont, is online ook een prima optie.

Klik op de onderstaande button om direct een kennismakingsgesprek te plannen!

IK WIL DIRECT STARTEN!
Let's do this!

Rust in je hoofd

Duur: +/- 3 maanden

€375 incl btw

 • Kennismaking
 • Intakegesprek
 • 4 coachsessies
Direct aanmelden
Let's work together!

Energieke moeder én collega

Duur: +/- 3 maanden

€550 excl btw

 • Kennismaking
 • Intakegesprek
 • 4 coachsessies
 • Vele werkgevers hebben hier budget voor. Dit tarief is daarom excl btw en excl. reiskosten. Bespreek de mogelijkheden op je werk hiervoor!
Direct aanmelden
Let's get online!

Online jouw leefstijl doelen bereiken

Duur: +/- 3 maanden

€350

 • Kennismaking
 • Intakegesprek
 • 4 coachsessies
 • WhatsApp ondersteuning
Direct aanmelden

Veelgestelde vragen

Je maakt een afspraak door een mail te sturen naar info@kristelvermeulencoaching.nl. Bellen kan ook via 06 555 22 701. Als ik de telefoon niet aanneem, spreek dan je naam en contactgevens in en laat me weten wanneer ik je kan terugbellen. Uiteraard neem ik z.s.m. contact met je op.

Een coachtraject duurt gemiddeld 3 maanden. Afhankelijk van de vraag zijn minder of meer gesprekken mogelijk.

Je kunt een afspraak maken voor een eenmalig coachgesprek. Een groot aantal cliënten vindt het prettig om na de afronding van het coachtraject, losse consulten te volgen. Ook als je een specifieke vraag wilt onderzoeken, of alleen aanscherping wil op je voedingspatroon dan kan een eenmalig coachgesprek zicht geven op wat je wilt.

De gesprekken vinden ongeveer één keer per 2 tot 3 weken plaats.

De coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk plaats (Goirle) en/of gewenst in de bossen. Maar ik bied ook online trajecten aan dus dan ben je gewoon lekker thuis!

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden verzet. Bij annulering binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd.

Uiteraard. Ik maak graag een afspraak met je om kennis te maken. We plannen dan een afspraak van 30 minuten en bespreken je hulpvraag. Dit verloopt online.

Sinds januari 2019 worden er specifieke leefstijl interventies vergoed vanuit de basisverzekering bij alle zorgverzekeraars. Op dit moment zijn dit alleen interventies die betrekking hebben op patiënten met obesitas en die door een huisarts of praktijkondersteuner worden doorverwezen naar een integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach. Ook zien we dat steeds meer werkgevers de coaching sessies van werknemers vergoeden. In het bedrijfsleven is dat al lange tijd gebruikelijk en we zien het ook steeds meer in het onderwijs, de overheid en de zorg. Werkgevers die collectief verzekerd zijn bij Zilveren Kruis Achmea (Present Pakket) kunnen ook een deel vergoed krijgen. Raadpleeg bij twijfel je eigen verzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden.

Het bedrag mag je in één keer betalen of uitspreiden over de drie maanden.

Jazeker! Ik hanteer de richtlijnen van het RIVM. Het waarborgen van de veiligheid en de gezondheid van jou en mij staat altijd voorop.