Coachtraject Let's do this!

KVC coachtraject Let's do this!

Een coachtraject waarin je een hele mooie persoonlijke ontwikkeling gaat doormaken naar een fit, energiek, krachtig en liefdevol persoon die zich in al haar rollen in het leven fijn en gelukkig voelt. Dit wordt een fantastische reis. Sta jij jezelf dit toe? Ik gun het je zo. Maar het belangrijkste is dat jij het jezelf gunt. Ik ga je begeleiden en ervaar dan hoe je jouw dagelijkse leven in kan richten zodat je als drukke moeder de hele dag door energie behoudt. Weer rust in je lijf en hoofd ervaart. En… hoe je door inzicht en toepassen van goede voeding, leefstijl en een sterke, positieve mindset mega stappen zet. Want besef, dat jij een spiegel bent voor je omgeving. Als jij je energiek voelt, dan ben je een positieve magneet voor je gezin en heel je omgeving. Zo werkt het! Dus, nu ben jij aan de beurt! Let’s do this!

Praktisch. Wat krijg je?


 • Online kennismakingsgesprek (30 minuten)
 • We bespreken waar je tegenaan loopt. Waar lig je snachts wakker van? En wanneer is het coachtraject voor jou geslaagd? Hoe werk ik als coach en voelt dat goed voor je? En. Mega belangrijk. Hebben we een klik?

 • Intakegesprek (60 minuten)
 • N.a.v. het door jou ingevulde intakeformulier, halen we de hulpvraag(en) naar boven en maak ik samen met jou een plan hoe we dit gaan tackelen.

 • 4 coachsessies (60 minuten)
 • Deze sessies vinden in overleg wandelend plaats in de bossen van Goirle. Of in mijn praktijk thuis (Goirle). Indien je dit te ver vindt van waar je woont, is online ook een prima optie.

Klik op de onderstaande button om direct een kennismakingsgesprek te plannen!

IK WIL DIRECT STARTEN!
Let's do this!

Rust in je hoofd

Duur: +/- 3 maanden

€375 incl btw

 • Kennismaking
 • Intakegesprek
 • 4 coachsessies
Direct aanmelden
Let's work together!

Energieke moeder en collega

Duur: +/- 3 maanden

€550 excl btw

 • Kennismaking
 • Intakegesprek
 • 4 coachsessies
 • Vele werkgevers hebben hier budget voor. Dit tarief is daarom excl btw en excl. reiskosten. Bespreek de mogelijkheden op je werk hiervoor!
Direct aanmelden
Let's get online!

Online jouw leefstijl doelen bereiken

Duur: +/- 3 maanden

€350,00 incl btw

 • Kennismaking
 • Intakegesprek
 • 4 coachsessies
 • WhatsApp ondersteuning
Direct aanmelden

Veelgestelde vragen

Je maakt een afspraak door een mail te sturen naar info@kristelvermeulencoaching.nl. Bellen kan ook via 06 555 22 701. Als ik de telefoon niet aanneem, spreek dan je naam en contactgevens in en laat me weten wanneer ik je kan terugbellen. Uiteraard neem ik z.s.m. contact met je op.

Een coachtraject duurt gemiddeld 3 maanden. Afhankelijk van de vraag zijn minder of meer gesprekken mogelijk.

Je kunt een afspraak maken voor een eenmalig coachgesprek. Een groot aantal cliënten vindt het prettig om na de afronding van het coachtraject, losse consulten te volgen. Ook als je een specifieke vraag wilt onderzoeken, of alleen aanscherping wil op je voedingspatroon dan kan een eenmalig coachgesprek zicht geven op wat je wilt.

De gesprekken vinden ongeveer één keer per 2 tot 3 weken plaats.

De coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk plaats (Goirle) en/of gewenst in de bossen. Maar ik bied ook online trajecten aan dus dan ben je gewoon lekker thuis!

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden verzet. Bij annulering binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd.

Uiteraard. Ik maak graag een afspraak met je om kennis te maken. We plannen dan een afspraak van 30 minuten en bespreken je hulpvraag. Dit verloopt online.

Sinds januari 2019 worden er specifieke leefstijl interventies vergoed vanuit de basisverzekering bij alle zorgverzekeraars. Op dit moment zijn dit alleen interventies die betrekking hebben op patiënten met obesitas en die door een huisarts of praktijkondersteuner worden doorverwezen naar een integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach. Ook zien we dat steeds meer werkgevers de coaching sessies van werknemers vergoeden. In het bedrijfsleven is dat al lange tijd gebruikelijk en we zien het ook steeds meer in het onderwijs, de overheid en de zorg. Werkgevers die collectief verzekerd zijn bij Zilveren Kruis Achmea (Present Pakket) kunnen ook een deel vergoed krijgen. Raadpleeg bij twijfel je eigen verzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden.

Het bedrag mag je in één keer betalen of uitspreiden over de drie maanden.

Jazeker! Ik hanteer de richtlijnen van het RIVM. Het waarborgen van de veiligheid en de gezondheid van jou en mij staat altijd voorop.